Ja, som ni märkt så har jag ju inte varit här på ett tag nu. Fick ju låna en dator av gubben när min skärm sprack lite väl mycket och sen e den ju segare är nykokt kola med (eller nåt liknande). Den datorn ville dock inte heller med mig, knas med laddningen så blir till att försöka hitta en ny så får hoppas det löser sig. Sitter vid min sega burk och periodvis tar allt ett halvår känns det som men det är smällar man får ta.. :)

Kom hem till Halmstad igen idag, skönt att vara hemma igen men samtidigt saknar jag mina gubbar men älsklingen får jag träffa om ungefär en vecka och lilleman strax efter så ska nog gå bra :) Har en del att fixa framöver nu med så ska nog inte gå någon större nöd på mig :)

Tog bussen med hjärtat imorse så vi fick lite extra tid tillsammans, kom till centralen och fixade biljett och gick ut till rätt spår. Stod där och frös rumpan av mig och det var tänkt att tågen skulle gå 9.40 men helt plötsligt ändrades till 9.55.. då gick jag in och satte mig då jag alltid är i god tid. Tiden ändrades flera gånger och som värst till 10.30 och då fick jag kämpa för att inte synda med en tomtelatte då jag satt precis vid espressohouse och kände kaffedoften..mmm. Tyckte det var onödigt då jag druckit kaffe och skulle fika mamma när jag kom hem *duktig tös* Helt plötsligt när jag kollar upp på tavlan med tågen igen så ska det gå 9.55 så jag fick ta min packning och bege mig utåt. Det slutade med att jag var hemma runt 20 minuter sent så rätt okej ändå :) Blev lite fika och babbel och gos med katterna innan jag tog tjocka vinterjackan och vinterkängorna och begav mig in till stan. Köpt födelsedagspresent till min älskade, julklapp till mams och lite annat fix :)

Blir en lugn kväll här idag och hyfsat tidigt i säng. Några avloppstjommar som kommer hit imon i ottan och jag mamma kör en heldag i stan och kikar lite inför jul och bara myser.. Kanske blir den där tomtelatten imon istället :P

Hoppas ni får en underbar kväll där ute :)