Full rulle idag.. började dagen med en promenad på 1 timme och 40 minuter med Eeva och Evelina i vanlig ordning. Vi bara gick och gick och pratade om allt mellan himmel och jord och när vi kom tillbaka hem så märkte vi att vi hade gått ett bra tag.. skönt =)

När jag skrev in det på VK så låg jag minus och det känns ju bra =) När jag kom hem så satte jag igång med maten, pasta med grönsaker, ost och fraiche... blev riktigt gottit. Jag e rätt grym ibland alltså, improvisation is tha shit =)

Satt o pluggade massa timmar och sen fick jag hjärnsläpp och gick en runda till.. och nu är foten kass =( Börjar bli så jävla trött på allt strul nu, är det inte  det ena så är det fan det andra =( Ska till läkaren imon och ta bort min fläck på kinden.. se om de kanske kan kolla min fot när de ändå håller på. Men tror fan att jag måste skramla ihop till walkingskor, sommar eller ej. Min kripp håller på o gå sönder, sakta men säkert, känns det som =(

När jag kom hem från min andra promenad så blev det middag, rester från igår och massvis med citronvatten =), inne på 3 kannan nu hehe

Pratade precis med snyggingen <3 han var också ute och promenerade, duktig pojke han är =)

Ska snart ut och möta mamma vid bussen sen blir det massa TV innan det blir dax för kudden

Puss & kram på er sötnosar