Känns som dagen gått lite i ett idag men känns härligt :) Blev lite sovmorgon imorse men iväg kom jag och hamnade mitt i en skur. Tycker knappt att det regnet ens var lönt då de gick över på typ 2 minuter haha. Det var skönt med lite svalka iaf, det kan jag inte förneka :)

Hem o mumsa frukost o körde frågesport med mamma, som varje lördag. Jag förlorade självklart i vanlig ordning, men var iaf rätt jämnt :) Sen blev det dusch o fix för en runda på stan :)


Detta var dagens outfit :)

Lulla rundor på stan o kolla folk o grejer o var o kika på lite kläder o grejer, skoj skoj :) Avslutade vistelsen på stan med en glass på torget i solen.. yam! :)


När vi kom hem så käka vi lite middag.. äggmacka idag minsann :P Sen gav jag mig ut på ännu en promenad.. nästan en mil. Det var verkligen varmt satan trots åska o regn men ska inte klaga.. värmen är ju fantastisk, man ska dock inte vara för aktiv haha

Idel solsken ger öken /Arabiskt ordspråk

Ja, så e de la, allt kan inte vara kul för jämnan. Och om hela livet är en dans på rosor så har man ju väldigt svårt att uppskatta de små grejerna som man är med om :) Mer djupt än såhär orkar jag inte i värmen :P

Nu blir de snart lite film o slapp :)

Puss på er :)