Ja, har verkligen varit en härlig start på denna sista majvecka och den började på bästa sätt. Eter min morgonpromenad var det återigen dags för vågen och den visade åter igen så nu har jag sen mitten av januari tappat 14,4 kilo och det känns helt sjukt :) Har inte så lång väg kvar till mitt mål nu så bestämde mig idag för att lägga lite mer fokus på styrkan för att kanske kunna tajta till mig lite :P Hittade en del övningar på VK som jag använder mig av så nu har jag fördubblat min träningstid på styrkan och var ganska tuffa övningar så ska bli kul att se hur det går med att komma upp ur sängen imon ;)


Hade dock vart najs med lite träningsvärk, var ett tag sen jag kände av de nu så nu jäklar :P Min kalorigräns minskades också idag iom viktnedgången så nu blir det lite pusslande så jag inte övertrasserar för mycket. Lite gran känns okej iom att jag tränar så mycket som jag gör, men får ju va lite måtta :)

Nu blir det en lugn kväll i soffan o slöa vid tvn :P

Den som inte sett nöd känner inte lyckan /Ryskt ordspråk

Känner att ordspråken går lite i samma anda nu för tiden. Har man inte upplevt livets motgångar och tuffa saker som kan drabba en utan har levt ett liv som vart en dans på rosor så har man nog mer svårt att uppleva den "sanna" lyckan eller vad man ska säga. Man måste nog var med om lite skit och jobbigheter för att uppskatta det lilla o känna lycka inför detta.

Puss på er