Har insett att det var ett rejält tag sedan jag skrev här nu.. får be om ursäkt om detta även om jag inte tror det är någon större skada skedd :) Har ju hunnit fylla gammal sen jag bloggade sist och det blev en underbar helg hos mamma med på tok för mycket ätande och fika med underbara vänner :) Kändes lite jobbigt efter allt svullande när vi åkte hem men samtidigt fyller man ju bara 30 en gång :P
 
Förutom en ätande, mysig helg har det ju blivit en hel del pluggande i vanlig ordning :) Var nere i Göteborg igår o träffade min uppsatspartner så nu är uppsatsskrivandet snart igång på riktigt här.. känns så skönt :) Denna gång ska det gå vägen.. nu eller aldrig :)
 
Har ett tag på mig att fixa undan på min fritidsvetenskapskurs så ska köra igång här strax efter frukost och dusch :)
 
Ska försöka skärpa mig med uppdateringarna här :)
 
Puss på er