Dryg dag känner jag. Gått o hängt på kryckorna hela dagen och det känns i handflatorna känner jag =(

Foten känns något bättre idag iaf och skorna känns underbara, bra köp =)

Efter morgonpromenad till ICA som tog typ halva dagen känns det som, där det inhandlades middagsmat så blev det luch.. rester från igår =)

Satt o flumma ett tag och sen kom Eeva över för att botanisera i lådorna, massa barnböcker o annat blev det... jisses vad hon släpade haha

Blev ännu en promenad till ica pga chokladsug, tog evigheter det med haha... blivit 1,5 timma idag... skulle blivit högs en halvtimme i vanliga fall hehe. När jag kom hem lagade jag helstekt fläskfile med vitlök, klyftpotatis, sallad och honungs och chilisås.. mums fillibabba =)

Neh, blir tv nu.. känns inte som om jag har så mycket vettigt att skriva idag

Matbild nästa

Hörs alla =)

Puss & kram