Ja, det är så det känns just nu =( Pallar inte riktigt ta tag i nåntings känns det som "/ Jag som alltid har vart duktig på att göra det jag ska i skolan t ex.. inte ens det fixar jag just nu. Böckerna ligger o hånar mig och jag känner stressen och pressen krypa på mig med att komma igång med uppsatsen men likförbannat får jag inte till det =(

Antar att det helt enkelt vart för mycket på alla plan senaste tiden för mitt fokus är helt väck just nu. Gäller inte bara skolan utan överhuvudtagen.. ska helst hålla på med femtielva grejer samtidigt för då slipper man tänka typ.

Promenaderna och ätandet går inte super just nu heller tyvärr.. får verkligen försöka ta tag i mitt liv nu. Vägningen imon känns inte ett dugg lockande och sugen på pizza är jag haha. Neh, ny vecka o nya möjligheter imon.. kanske läge att försöka ta tag i sitt liv nu .. på flera plan puh

En del bra grejer har iaf hänt =) Piercingen i näsan är tillbaka och töjningarna i öronen är påbörjade =D Jag har tom hittat tunnlarna jag ska ha när allt e klart.... me lööööv =P

Sen träffade jag ÄNTLIGEN gullungarna Jennie och Andreas på en fika igår <3 .. massa mys var det även om vädret inte direkt var på vår sida =( Hoppas ni hade det underbart och åt gott och bara mös =)

Neh, kaffet kallar =P

Puss & Kram