Ja, man kan nästan undra om jag fått feber eller nåt.  De senaste dagarna för mig har gått åt till städning i form av dammsugning, moppa golv, damma av o plocka i ordning. Man kan nästan tro att jag tycker det är skoj att städa men det kan jag absolut inte påstå! Jag är bra lat av mig men nu jädrar har jag gått och plockat och diskat och haft mig i princip dagligen. Kärleksbaciller eller tål jag inte Uddevallaluften? Man kan ju undra vad det beror på.. speciellt när jag till och med tyckt det vart kul haha

Har en runda disk kvar men sen ska jag minsann ta helg känner jag.. mannen kommer hem om några timmar och då ska det minsann bli fredagsmys på hög nivå. Bär ju söderut och hem till Halmstad på måndag för lite julklappsinhandling och julfix innan bejbi kommer ner till mig för att fira jul med mig och moren :)

På ett sätt ska det bli skönt att komma hem, träffa mamma och kisarna men nu när jag vart här så länge kommer la saknaden komma krypande ganska fort men det är bara och kämpa på :) Nyttigt att sakna varann lite och är ju knappt 2 veckor tills han kommer ner så det kommer gå superduper :)

Nu ska jag slöa vid TVn en stund till innan jag tar tag i disken :)

Puss på er