Ja, då var helgen över... igen. Rätt galet hur snabbt tiden går men känner att jag haft en produktiv helg då jag kommit långt med uppsatsen :) Mailade handledaren förut med så han kan kolla på de jag skrivit såhär långt, hoppas att det inte blir totalsågning iaf haha

Blev en promenad med mams i förmiddags med men var rätt sleten i kroppen efter igår känner jag o rätt rejäl träningsvärk i magen hehe. Rätt gött dock, var ett tag sen jag hade träningsvärk så ska la inte klaga iaf. Märks ju att man gjort nå nyttigt då jue :)

Blev en runda till Rusta för lite shopping så att min rygg ska få sig en riktig match nu så att den håller för promenaderna :)Blir lugnt ikväll vid tvn o imon blir de repris på helgen, plugg o promenerande :) Är ju vägning imon med så får la se vad vågen visar... spännande :)

Ha en fin kväll gott folk

Puss